Staňte se fanouškem
  • Slovenčina

Nový web SIKO, plný kúpeľňové inšpirácie

Spoločnosť SIKO KÚPEĹNE predstavuje nový firemný web.
Po spustení nového portálu www.siko.cz (09/2015), ktorý získal ocenenie Sitecore Experience Awards 2014, spoločnosť SIKO predstavuje aj nový firemný portál www.siko.sk pre slovenských zákazníkov.
Užívateľsky jednoduchšia orientácia, viac informácií nielen o produktoch, integrovaný rozsiahly e-shop alebo optimalizácia pre mobilné telefóny a tablety - to sú hlavné zmeny, ktoré sú viditeľné hneď na prvý pohľad. Zákazníci ocenia kompletne prepracovanú štruktúru produktového katalógu a prezentáciu jednotlivých produktov. Naším cieľom je sprehľadniť stále sa rozširujúci sortiment. "Informácie o produktoch sú doplnené radom užitočných detailov a web by mal viac slúžiť k priamej podpore a komunikáciu so zákazníkmi", oceňuje Jan Voldán, vedúci marketingu.
Ďalšie výhody webových stránok návštevníci pocítia počas nákupného procesu na novom SIKO e-shope, a rovnako tak pri použití online služieb, ako sú konfigurátor a plánovač nábytku na mieru a online zákaznícky servis, kde je možné zistiť aktuálne informácie o stave objednávky či vybranom tovare a jeho dostupnosti.
Zákazníci môžu sledovať novinky na sociálnych sieťach Facebook, Twitter alebo kanáli YouTube

Sdílejte na